Mie

Claus er både dygtig og tillidsvækkende 🙂

Helle

Claus er meget kompetent og et yderst sympatisk menneske, der formår at skabe et tillidsfuldt og trygt rum. Det har været meget værdifuldt at få nogle værktøjer der er personligt lavet til mig. Jeg kan varmt anbefale Claus.

Jill

Jeg var hos Claus i forbindelse med en hypnose behandling. Claus er meget professionel, venlig og god til, at skabe en tryg stemning. Jeg er meget tilfreds med min behandling og de værktøjer Claus har givet mig – jeg giver ham derfor mine bedste anbefalinger.

Tina

Jeg kan varmt anbefale hypnose hos Claus. Han er en meget tillidsfuld og behagelig.
Jeg har fået hypnose for min allergi og det var et rigtigt spændende forløb og kunne hurtigt mærke en forskel.

Carina

Dette har været mit første møde med hypnose som behandlingsform, men jeg synes at jeg har fået meget ud af det. jeg kan fuldt ud tilslutte mig andres vurdering af Claus som et fagligt velfunderet og meget roligt og betryggende menneske, som man godt tør “overlade sin bevidsthed til”, så længe hypnosen varer.

For mig blev hypnose helt afmystificeret, så det ikke er noget “underligt noget”, men blot en meget afslappet tilstand, hvor man bedre kan komme i dialog med sig selv omkring de ting, som man finder er vigtige her i livet. Som bonus fik jeg også bedre nattesøvn. Jeg anbefaler roligt Claus til andre, som måtte ønske sig at prøve hypnose.

Helle

Claus har hjulpet mig igang med et større vægttab gennem hypnose. Der har fra min første konsultation med Claus været tillid og tryghed. Kan kun give mine bedste anbefaling til Claus Staune Hypnose.

Jesper

Jeg kontaktede Claus for hjælp til at kvitte smøgerne. Der er noget af det bedste jeg nogen side har gjort for mig selv.
Jeg fik en tid få dage efter første kontakt og blev på dagen mødt af en meget rolig, kompetent og tillidsvækkende Claus.
Selve hypnosen forløb rigtig godt og var en meget behagelig oplevelse. Jeg fik dog behov for opfølgende hypnose efter ca. 3 uger, hvilket Claus gav uden beregning, som beskrevet på hjemmesiden. De råd og værktøjer han gav mig virker super godt og er blevet brugt flittigt.
Siden 2. møde er trangen til cigaretterne væk og jeg glæder mig hver dag over beslutningen om at kontakte Claus og bruge hypnose som hjælp til at fjerne rygetrangen.

Morten

Jeg har været hos Claus 2 gange og modtaget slanke hypnose. Det har hjulpet mig rigtigt meget med at spise mindre og rigtigt. Jeg har tabt 4 kg på en måned uden at føle jeg var på kur. Han kan noget ham Claus.
Vh Morten

Finn

Tusind tak Til Claus, jeg har gennemgået et kursus i Regression terapi, og jeg blev bla. ført tilbage til Venedig fra d. 1800 århundrede, og New York fra ca. d. 1700 århundrede før der var højere huse end 3-4 etager. som kvinde og Prof. hattemager, en stor oplevelse.

Arne

Jeg har været igennem et for mig længere forløb hos Claus. Jeg troede ikke på hypnose tl at begynde med, men blev “overtalt” af min kæreste. Jeg kan kun anbefale Claus, som hver gang skaber et både roligt og trygt miljø. Jeg er ikke færdig i mit forløb, men kan mærke, der er en stor fremgang i forhold til de udfordringer, jeg har. Claus ligger meget engagement i de sessioner, vi har, er forberedt og er meget lydhør. Som hjælperedskaber til mig har han sendt lydfiler, jeg kan høre imellem sessionerne, hvilket er helt fantastisk. Jeg har fuld tillid til Claus, hans dømmekraft og om de ting, jeg skal høre, øve og tænke over. Kan varmt anbefale Claus. Han er fantastisk.

Michelle

Jeg var igennem en sjælerejse hos Claus, og fra begyndelsen følte jeg mig tryg ved oplevelsen. Claus skaber hurtigt en tryg og tillidsfuld atmosfære, som muliggør en intens oplevelse gennem hypnose. Oplevelsen var meget intens, men Claus havde forberedt mig godt forinden og var meget professionel undervejs. Jeg vil klart anbefale Claus til alle, der ønsker at få indsigt gennem hypnose.

Tommy

Fik god hjælp til min klaustrofobi, og i tillæg kom jeg af med mine skuldersmerter, jeg har haft i årevis, efter kun to behandlinger.
Fantastisk.

David

Det er sørme helt iorden med hypnose, alle har godt af sådan oplevelse. Få styr på dine overbevisninger hos Claus, det fik jeg.

Anonym

Jeg er meget tilfreds med forløbet hos Claus, og vil anbefale andre at prøve at kontakte ham, hvis man har prøvet at ændre ting, som ikke har lykkedes.

Rasmus

Claus er virkelig flink og empatisk, og rigtig god til at spørge ind til, og dermed finde frem til hvad det egentlig er jeg ønsker at opnå og derigennem hjælpe mig til at opnå det.

Jeg vil varmt anbefale hypnose hos Claus

Jeg har flere gange forsøgt med slankekure, som har mislykkedes af den ene eller anden grund. Bl.a. har jeg døjet med sukkertrang og overspisning.

Derfor har jeg fået hypnose hos Claus for at tabe mig, og jeg er meget positivt overrasket over effekten.

Allerede dagen efter første hypnose hos Claus, glemte jeg sukkertrangen, og havde ikke behov at overspise, men blev mere opmærksom på hvad jeg spiste og hvor meget.

Jeg har på denne måde tabt mig 9 kg på 9 uger, uden at jeg føler at jeg har givet afkald på noget. Tværtimod har det at spise mindre og bedre givet mig en en følelse af kontrol.. Super fedt.

Efterfølgende har jeg fået hypnose der kunne hjælpe med selvtillid, selvværd og positivitet, som har handlet om at hvile i den jeg er, og vise det, og deltage i samtaler og diskussioner, som jeg tidligere ville have følt mig usikker på, og måske endda holdt mig ude af.
Dette har også haft en effekt efter første gang, og fra at være nervøs for at deltage i en samtale eller diskussion, gør jeg det nu helt naturligt, og uden at tænke over det.

Mange tak for hjælpen, Claus.

Lars

Jeg har været hos Claus og blevet ført tilbage til et tidligere liv og i den forbindelse sat i forbindelse med min skytsengel.
Claus er eminent som åndelig vejleder og både før og efter regressionen
gav han dyb og overraskende indsigter.
Her i dagene efter seancen mærker jeg hvor dybt og smukt det har ændret
mig.
Jeg vil anbefale ham til alle.

Ninna

Claus Staune har behandlet mig for mine søvnproblemer, som opstod for mere end 25 år siden. Problemerne fulgte efter en meget stresset periode, med efterfølgende dyb depression, som krævede indlæggelse på Psyk i ½ år. Men søvnproblemerne kunne de ikke gøre noget ved.

Allerede efter efter første behandling i starten af januar – 22, kunne jeg mærke en stor ændring.

I stedet for at vågne efter 3 timers søvn, fik jeg flere og flere nætter med en hel nats søvn uden afbrydelser.

Efter 3 behandlinger, kan jeg sove igennem de fleste nætter.

Det, at kunne sove igennem uden afbrydelser gør, at jeg vågner fuldstændigt udhvilet og giver mig mærkbart mere energi til mine daglige gøremål, ligesom jeg havde i gamle dage, før jeg blev syg.

Jeg regnede ikke med, at jeg var modtagelig for hypnose, men min tvivl kom til skamme.
Det er utroligt, hvad Claus Staune kan udrette. Jeg er solgt til stanglakrids.
Ninna

Irene

Kære Claus.

Tak for godt samarbejde og jeg har haft meget glæde af dine behandlinger.

Det er rart for mig ikke længere at hænge fast i en dårlig vane og at kunne træffe mine valg bevidst. Det er en god hjælp jeg har fået. Det har givet plads til de aktiviteter og tanker som jeg har ønsket mig. Jeg får for tiden god støtte i hverdagen.

Rigtig god weekend og fremtid til dig og dine.
Hej fra Irene

Tina

” Jeg kontaktede Claus, da jeg ville have behandling for rygestop. Men da vi mødtes og talte sammen, vidste det sig hurtigt at dét jeg havde behov for var en positivitets hypnose. Det var en fantastisk oplevelse. Jeg havde én gang før prøvet hypnose, hvor jeg ikke følte mig i trance. Men denne gang var jeg virkelig i trance. Jeg tog imod hvad Claus gav mig og kunne efterfølgende ændre det, der skulle ændres for at komme ud af min ellers trist, modløshed og irritations periode! Efterfølgende modtog jeg en jeg positivitets hypnose fil, som jeg kunne lytte til derhjemme. Det gjorde forløbet fuldendt og hjalp mig til at komme ud af denne periode og være mere positiv. Den dag i dag, benytter jeg mig stadig af filen! ”

” I løbet af mine behandlinger hos Claus, fik jeg også hjælp til at acceptere min Fars alt for tidlige død. I løbet af trancen, følte jeg rent faktisk at min Far var hos mig og så ham for mig. Claus var vores “talerør” og jeg førte rent faktisk en samtale med min Far og – vi grinede og han talte direkte til mig. Det var en meget rørende oplevelse, samtidig meget tydelig og på sin måde lettede det sorgen og følelsen af glæden over at ” det ikke slutter ved døden”.

” Min rygestop hypnose havde stor effekt, jeg var forberedt og havde skrevet de negative bivirkninger ned. Claus nåede helt ind til fornuften og selve behandlingen var en oplevelse! Jeg var afklaret da jeg gik fra Claus- lettet, glad og med en utrolig vilje, som jeg ikke har oplevet før. Jeg fik dagen efter en fil med rygestop hypnose, som både støttede og gjorde at jeg kunne holde fast”

Jeg håber du kan bruge min beskrivelse til noget  Undskyld at det har taget lidt tid, at svare. Men det var vigtigt for mig at sætte de rigtige ord på disse utrolige oplevelser/følelser jeg har haft i løbet af din hypnosebehandling.

Mange hilsner fra Tina

Hanne B

Hej Claus

Må jo tilstå at jeg har været lidt tilbageholdende med at melde tilbage vedrørende effekten af behandlingen sidste fredag da jeg dårligt tør tro på at det virkelig har hjulpet. Men jeg synes at det går meget bedre og egentlig vil jeg jo gerne skrige af glæde men igen kommer min skepsis og forsigtighed over mig – desværre. Så alt i alt en fantastisk begivenhed og stor tak til dig. Hvor længe skal der gå før vi tager højden i behandling?

God weekend

Vh. Hanne B.

 

Mogens Christensen

For et par år siden faldt jeg baglæns ned af en trappestige, hvorved jeg knuste 4. nederste ryghvirvel. Det foranledigede spinalstenose, hvilket vil sige , at mine ben altid sov og mine fødder gjorde meget ondt for hver skridt jeg gik. Min ryg smertede altid meget.

Endvidere havde jeg slidgigt i mine hænder med mange smerter. Jeg kunne stort set ikke bruge hænderne.

Så fik jeg kontakt med CLAUS STAUNE . Efter fire behandlinger (besøg) er min ryg stort set smertefri. Mine ben sover sjældent og mine fødder er væsentlig mindre smertefulde. Mine hænder er almindeligvis smertefri, kun hvis jeg tager hårdt fat, smerter de. Mit humør er selvsagt meget bedre uden smerterne.

Jeg kan varmt anbefale Staunes behandlinger.

Mogens Christensen
Herlev

Christian

Hej Claus

 

Ja, jeg kan sgu bare ikke få armene ned. Det er for fedt.

Brug gerne min feedback på hjemmesiden. Jeg anbefaler dig gerne, når snakken falder på den slags, så smid bare mine ord på hjemmesiden. Hvis andre kan få bare halvt så meget ud af det, som jeg fik så har man fået meget.

Venlige hilsner
Christian

Kristian

Hej Claus

Jeg vil bare sig dig stor tak for din hjælp. Nu har jeg nogle måneder at skue tilbage på og jeg må bare nøgternt konstatere at det aldrig har været lettere, bedre, sjovere og mere givende at gå på arbejde end det er tilfældet nu.

Jeg er med på, at jeg selv bærer den væsentligste del af det resultat, fordi jeg søgte det og fordi jeg har arbejdet med mig selv for at kunne komme herhen, men jeg må samtidig konstatere, at uden din hjælp til at fokusere energien lige netop herhen, så havde jeg stadig vaklet rundt med alt for mange overspringshandlinger og mange forestillinger om en bedre måde at gøre tingene på og som bare var løbet ud i sandet.

Det samme med bogen og med terapien. Det går i den retning det skal. Alt skal nok blive såre godt og jeg er bare forbløffet over så meget jeg lige pludselig når, blot fordi jeg fokuserer på værdien af de små skridt. Men arbejdet fylder naturligt det meste, fordi det er her jeg er det meste af min tid. Alting til sin tid:)

Jeg havde bare lyst til, at du skulle vide det. Jeg tænker ofte på dig og på din hjælp og på dit behagelige og rummelige væsen. Du gør noget godt. Bliv ved med det:)

Og så skal jeg samtidig nævne at jeg normalt ikke deler roser ud til mine terapeuter på den måde her, men der er også langt mellem så tydelig en forskel.

 

Kærlige hilsner Kristian

Laura

Jeg var hos dig for nogle uger siden og lovede at give et prej om hvordan det er gået med min allergi siden, som var den jeg ønskede at få fjernet.
Og altså… det er gået fuldstændig vildt meget ud over en hver forventning og ethvert håb. Jeg synes det var interessant at være medvidende og på en måde også samarbejdende til at komme derhen hvor vi gjorde. Det var jeg overrasket over og det var spændende, synes jeg. Men at det skulle fjerne min allergi var jeg mildest talt noget skeptisk omkring, da jeg kørte fra dig.
Jeg har brugt min næsespray een gang siden, og da var jeg småsyg. Jeg er fuldstændig på røven over hvad du har gjort. Det er så vildt! Jeg har spist medicin i 25 år og jeg har været slave af den åndssvage næsespray, og nu er det bare væk!?!!

Tak, hvorfor benytter lægevidenskaben sig ikke LANGT mere af det sådan nogen som du kan? Det er katastrofalt.
Du kan tro at jeg breder min erfaring til alle der vil høre det.
Og vi talte om min dreng og jeg kontakter dig i forbindelse med ham på et tidspunkt. Lige nu er bare ikke så godt.

Tak for hjælpen!

Kærlig hilsen Laura

Anonym
Jeg kan kun give Claus Staune mine varmeste anbefalinger

Jeg har haft fornøjelsen af at have været i hypnose terapi hos Claus Staune i København. I gennem forløbet har jeg gennemgået en meget positiv udvikling både i relation til terapien, og i henhold til den personlige udvikling gennem de redskaber og selvforståelse jeg har opnået. Jeg kan kun give Claus Staune mine varmeste anbefalinger.

Mikkel
Så alt i alt har det været en super oplevelse

Jeg syntes det var været en spændende og virkelig brugbar oplevelse. Allerede fra første gang kunne jeg mærke en stor forskel på min måde at tænke på. Jeg har slet ikke de problemer som jeg normalt ville have, med at sove, tænke for meget over alt ting, og at blive stresset. Det har givet mig balance så jeg bedre kan håndtere ting.

Så alt i alt har det været en super oplevelse.

Isabella
Det er ligesom at have fået mit liv tilbage

Endelig kan jeg sove godt om natten, og det uden bekymring og angst. Det er ligesom at have fået mit liv tilbage. Jeg kan virkelig anbefale Claus Staune, uanset hvad du vil have hjælp med.

Lena
Den hjælper når jeg føler mig fristet

Hejsa jeg blev røgfri men først dagen jeg skulle opereres, og har ikke røget siden ved hjælp af den cd jeg downloadede fra dig når lysten til en cigaret kommer lytter jeg til den og lysten forsvinder lidt mere for hver gang jeg lytter. Den hjælper når jeg føler mig fristet, så jeg ikke lader mig friste.

Mette
Det er en kunst, og den mestre han

Jeg har været i hypnose hos Claus en del gange og anbefaler ham glad og gerne til alle, der kunne have glæde af sessioner hos en hypnotisør.

Det, der i min oplevelse gør Claus til en ener, er, at han i den grad kan bevæge sig på mange niveauer på en yderst troværdig måde. Det både i samtalen før og efter, samt under selve hypnosen. De gange jeg har været der, har jeg haft en at spille bold med. En som er i stand til både at kaste langt og højt nok til, at jeg går derfra med følelsen af, at det bestemt var tiden og pengene værd.

Jeg har brugt muligheden sammen med Claus til at udforske og udvikle min oplevelse og min forståelse set i et større perspektiv. Der har været sessioner omkring liv mellem livene, regression eller rettere genskabelse af en dyb sjælelig hukommelse som igen er blevet aktiveret.

Jeg har igennem mange år haft meditative meget dybe oplevelser, og jeg ved godt hvornår det er mit sind, der prøver at digte smarte historier, og hvornår jeg oplever noget dybt, ægte og vedvarende. Oplevelser, som vedbliver med at stå i min bevidsthed, som var de lige oplevet. Sådanne oplevelser er jeg gået derfra med. Det ændre perceptionen, og det skaber endnu større indre ro og tryghed, fordi der bliver skabt adgang til en viden, som før mere var en tro om…

Jeg har veninder, der har haft sessioner med Claus og uanset emne, så føler alle sig hørt, set og hjulpet. Det er en kunst, og den mestre han.

 

Susan
Jeg oplever absolut en god effekt, af hypnosen hos dig

Jeg oplever absolut en god effekt, af hypnosen hos dig.

At få så direkte hjælp til, at erindre specifikke episoder fra min opvækst, samtidig med, at jeg kan udtrykke mine følelser i dem og får healing fra mine guider, er en stor hjælp til, at få løst op for de indre knuder.

Dette bevirker, at jeg bedre kan gå gennem gemt smerte, tilgive og dermed frigøre energi i mig til, at leve her og nu med større kærlighed til mig selv og andre og større åbenhed og kontakt til universet.

Efter hypnosen omkring selvværd, sammen med brugen af lydfiler og visualiseringsøvelserne, har jeg oplevet en markant styrkelse af min væren i verden, og en lettere tilgang til mig selv.

Rygestops hypnosen havde en fantastisk effekt, som helt fjernede min trang til nikotin.

Og som med alt andet, kræver det, at jeg har en indre beslutning og vilje til, at gennemføre det.

Du har en virkelig god stemmeføring, skaber en rolig og tryg atmosfære i gode rammer og jeg føler mig i den grad mødt, som den jeg er.

 

Tina
Min rygestop hypnose havde stor effekt

Jeg kontaktede Claus, da jeg ville have behandling for rygestop. Men da vi mødtes og talte sammen, vidste det sig hurtigt at dét jeg havde behov for var en positivitets hypnose. Det var en fantastisk oplevelse. Jeg havde én gang før prøvet hypnose, hvor jeg ikke følte mig i trance. Men denne gang var jeg virkelig i trance. Jeg tog imod hvad Claus gav mig og kunne efterfølgende ændre det, der skulle ændres for at komme ud af min ellers trist, modløshed og irritations periode! Efterfølgende modtog jeg en jeg positivitets hypnose fil, som jeg kunne lytte til derhjemme. Det gjorde forløbet fuldendt og hjalp mig til at komme ud af denne periode og være mere positiv. Den dag i dag, benytter jeg mig stadig af filen!

I løbet af mine behandlinger hos Claus, fik jeg også hjælp til at acceptere min fars alt for tidlige død. I løbet af trancen, følte jeg rent faktisk at min far var hos mig og så ham for mig. Claus var vores “talerør” og jeg førte rent faktisk en samtale med min far og – vi grinede og han talte direkte til mig. Det var en meget rørende oplevelse, samtidig meget tydelig og på sin måde lettede det sorgen og følelsen af glæden over at det ikke slutter ved døden.

Min rygestop hypnose havde stor effekt, jeg var forberedt og havde skrevet de negative bivirkninger ned. Claus nåede helt ind til fornuften og selve behandlingen var en oplevelse! Jeg var afklaret da jeg gik fra Claus- lettet, glad og med en utrolig vilje, som jeg ikke har oplevet før. Jeg fik dagen efter en fil med rygestop hypnose, som både støttede og gjorde at jeg kunne holde fast

Ida
Følte mig set og i virkelig gode hænder

Professionel, nærværende og omsorgsfuld – det er hvad Claus var i mødet med mig. Følte mig set og i virkelig gode hænder. Har tilmed fået en række redskaber med hjem, som jeg bruger i hverdagen. Tak for dem Claus! Og så har jeg det bedre! Alt i alt en succes at gå til Staune Hypnose.

Sanne
Rigtig god oplevelse

Min datter havde svært ved falde i søvn. Efter 1 hypnose hos Claus faldte hun i søvn på et kvarter. Rigtig god oplevelse.

Tina
Jeg kan varmt anbefale Claus Staune

Trygt og professionelt. Vi bearbejdede barndomshændelser, og det har ændret min tilgang til nuet og mig selv positivt. Jeg kan varmt anbefale Claus Staune.

Erik
"Jeg kan kun give Claus min varmeste anbefaling"

Man kan sikkert let have en række overvejelser omkring, hvordan det er at arbejde med hypnose – særligt hvis man ikke har prøvet det før.

Det er derfor fantastisk at møde et menneske som Claus Staune, der har præcis den kombination af faglig dybde, ro, varme og menneskelighed – der skal til, for at man er helt tryg ved, at blive guidet på opdagelse i de mere komplekse sider af sig selv…

Jeg kan kun give Claus min varmeste anbefaling.

Ninna

Claus Staune har behandlet mig for mine søvnproblemer, som opstod for mere end 25 år siden. Problemerne fulgte efter en meget stresset periode, med efterfølgende dyb depression, som krævede indlæggelse på Psyk i ½ år. Men søvnproblemerne kunne de ikke gøre noget ved.
Allerede efter efter første behandling i starten af januar – 22, kunne jeg mærke en stor ændring.
I stedet for at vågne efter 3 timers søvn, fik jeg flere og flere nætter med en hel nats søvn uden afbrydelser.
Efter 3 behandlinger, kan jeg sove igennem de fleste nætter.
Det, at kunne sove igennem uden afbrydelser gør, at jeg vågner fuldstændigt udhvilet og giver mig mærkbart mere energi til mine daglige gøremål, ligesom jeg havde i gamle dage, før jeg blev syg.
Jeg regnede ikke med, at jeg var modtagelig for hypnose, men min tvivl kom til skamme.
Det er utroligt, hvad Claus Staune kan udrette. Jeg er solgt til stanglakrids.