Anonym
Jeg kan kun give Claus Staune mine varmeste anbefalinger

Jeg har haft fornøjelsen af at have været i hypnose terapi hos Claus Staune i København. I gennem forløbet har jeg gennemgået en meget positiv udvikling både i relation til terapien, og i henhold til den personlige udvikling gennem de redskaber og selvforståelse jeg har opnået. Jeg kan kun give Claus Staune mine varmeste anbefalinger.

Mikkel
Så alt i alt har det været en super oplevelse

Jeg syntes det var været en spændende og virkelig brugbar oplevelse. Allerede fra første gang kunne jeg mærke en stor forskel på min måde at tænke på. Jeg har slet ikke de problemer som jeg normalt ville have, med at sove, tænke for meget over alt ting, og at blive stresset. Det har givet mig balance så jeg bedre kan håndtere ting.

Så alt i alt har det været en super oplevelse.

Isabella
Det er ligesom at have fået mit liv tilbage

Endelig kan jeg sove godt om natten, og det uden bekymring og angst. Det er ligesom at have fået mit liv tilbage. Jeg kan virkelig anbefale Claus Staune, uanset hvad du vil have hjælp med.

Lena
Den hjælper når jeg føler mig fristet

Hejsa jeg blev røgfri men først dagen jeg skulle opereres, og har ikke røget siden ved hjælp af den cd jeg downloadede fra dig når lysten til en cigaret kommer lytter jeg til den og lysten forsvinder lidt mere for hver gang jeg lytter. Den hjælper når jeg føler mig fristet, så jeg ikke lader mig friste.

Mette
Det er en kunst, og den mestre han

Jeg har været i hypnose hos Claus en del gange og anbefaler ham glad og gerne til alle, der kunne have glæde af sessioner hos en hypnotisør.

Det, der i min oplevelse gør Claus til en ener, er, at han i den grad kan bevæge sig på mange niveauer på en yderst troværdig måde. Det både i samtalen før og efter, samt under selve hypnosen. De gange jeg har været der, har jeg haft en at spille bold med. En som er i stand til både at kaste langt og højt nok til, at jeg går derfra med følelsen af, at det bestemt var tiden og pengene værd.

Jeg har brugt muligheden sammen med Claus til at udforske og udvikle min oplevelse og min forståelse set i et større perspektiv. Der har været sessioner omkring liv mellem livene, regression eller rettere genskabelse af en dyb sjælelig hukommelse som igen er blevet aktiveret.

Jeg har igennem mange år haft meditative meget dybe oplevelser, og jeg ved godt hvornår det er mit sind, der prøver at digte smarte historier, og hvornår jeg oplever noget dybt, ægte og vedvarende. Oplevelser, som vedbliver med at stå i min bevidsthed, som var de lige oplevet. Sådanne oplevelser er jeg gået derfra med. Det ændre perceptionen, og det skaber endnu større indre ro og tryghed, fordi der bliver skabt adgang til en viden, som før mere var en tro om…

Jeg har veninder, der har haft sessioner med Claus og uanset emne, så føler alle sig hørt, set og hjulpet. Det er en kunst, og den mestre han.

 

Susan
Jeg oplever absolut en god effekt, af hypnosen hos dig

Jeg oplever absolut en god effekt, af hypnosen hos dig.

At få så direkte hjælp til, at erindre specifikke episoder fra min opvækst, samtidig med, at jeg kan udtrykke mine følelser i dem og får healing fra mine guider, er en stor hjælp til, at få løst op for de indre knuder.

Dette bevirker, at jeg bedre kan gå gennem gemt smerte, tilgive og dermed frigøre energi i mig til, at leve her og nu med større kærlighed til mig selv og andre og større åbenhed og kontakt til universet.

Efter hypnosen omkring selvværd, sammen med brugen af lydfiler og visualiseringsøvelserne, har jeg oplevet en markant styrkelse af min væren i verden, og en lettere tilgang til mig selv.

Rygestops hypnosen havde en fantastisk effekt, som helt fjernede min trang til nikotin.

Og som med alt andet, kræver det, at jeg har en indre beslutning og vilje til, at gennemføre det.

Du har en virkelig god stemmeføring, skaber en rolig og tryg atmosfære i gode rammer og jeg føler mig i den grad mødt, som den jeg er.

 

Tina
Min rygestop hypnose havde stor effekt

Jeg kontaktede Claus, da jeg ville have behandling for rygestop. Men da vi mødtes og talte sammen, vidste det sig hurtigt at dét jeg havde behov for var en positivitets hypnose. Det var en fantastisk oplevelse. Jeg havde én gang før prøvet hypnose, hvor jeg ikke følte mig i trance. Men denne gang var jeg virkelig i trance. Jeg tog imod hvad Claus gav mig og kunne efterfølgende ændre det, der skulle ændres for at komme ud af min ellers trist, modløshed og irritations periode! Efterfølgende modtog jeg en jeg positivitets hypnose fil, som jeg kunne lytte til derhjemme. Det gjorde forløbet fuldendt og hjalp mig til at komme ud af denne periode og være mere positiv. Den dag i dag, benytter jeg mig stadig af filen!

I løbet af mine behandlinger hos Claus, fik jeg også hjælp til at acceptere min fars alt for tidlige død. I løbet af trancen, følte jeg rent faktisk at min far var hos mig og så ham for mig. Claus var vores “talerør” og jeg førte rent faktisk en samtale med min far og – vi grinede og han talte direkte til mig. Det var en meget rørende oplevelse, samtidig meget tydelig og på sin måde lettede det sorgen og følelsen af glæden over at det ikke slutter ved døden.

Min rygestop hypnose havde stor effekt, jeg var forberedt og havde skrevet de negative bivirkninger ned. Claus nåede helt ind til fornuften og selve behandlingen var en oplevelse! Jeg var afklaret da jeg gik fra Claus- lettet, glad og med en utrolig vilje, som jeg ikke har oplevet før. Jeg fik dagen efter en fil med rygestop hypnose, som både støttede og gjorde at jeg kunne holde fast

Ida
Følte mig set og i virkelig gode hænder

Professionel, nærværende og omsorgsfuld – det er hvad Claus var i mødet med mig. Følte mig set og i virkelig gode hænder. Har tilmed fået en række redskaber med hjem, som jeg bruger i hverdagen. Tak for dem Claus! Og så har jeg det bedre! Alt i alt en succes at gå til Staune Hypnose.

Sanne
Rigtig god oplevelse

Min datter havde svært ved falde i søvn. Efter 1 hypnose hos Claus faldte hun i søvn på et kvarter. Rigtig god oplevelse.

Tina
Jeg kan varmt anbefale Claus Staune

Trygt og professionelt. Vi bearbejdede barndomshændelser, og det har ændret min tilgang til nuet og mig selv positivt. Jeg kan varmt anbefale Claus Staune.

Erik
"Jeg kan kun give Claus min varmeste anbefaling"

Man kan sikkert let have en række overvejelser omkring, hvordan det er at arbejde med hypnose – særligt hvis man ikke har prøvet det før.

Det er derfor fantastisk at møde et menneske som Claus Staune, der har præcis den kombination af faglig dybde, ro, varme og menneskelighed – der skal til, for at man er helt tryg ved, at blive guidet på opdagelse i de mere komplekse sider af sig selv…

Jeg kan kun give Claus min varmeste anbefaling.

Ninna

Claus Staune har behandlet mig for mine søvnproblemer, som opstod for mere end 25 år siden. Problemerne fulgte efter en meget stresset periode, med efterfølgende dyb depression, som krævede indlæggelse på Psyk i ½ år. Men søvnproblemerne kunne de ikke gøre noget ved.
Allerede efter efter første behandling i starten af januar – 22, kunne jeg mærke en stor ændring.
I stedet for at vågne efter 3 timers søvn, fik jeg flere og flere nætter med en hel nats søvn uden afbrydelser.
Efter 3 behandlinger, kan jeg sove igennem de fleste nætter.
Det, at kunne sove igennem uden afbrydelser gør, at jeg vågner fuldstændigt udhvilet og giver mig mærkbart mere energi til mine daglige gøremål, ligesom jeg havde i gamle dage, før jeg blev syg.
Jeg regnede ikke med, at jeg var modtagelig for hypnose, men min tvivl kom til skamme.
Det er utroligt, hvad Claus Staune kan udrette. Jeg er solgt til stanglakrids.