Regression – Oplev Livet mellem Livene

Spirituel regression

Livet mellem livene (forkortet LML) er den tilstand, vi oplever efter døden og inden fødslen. Himmel over skyerne ved regressionDet er her, vi kommer tilbage til vores åndelige hjem efter enhver fysisk inkarnation med de prøvelser, udfordringer og livsoplevelser, som et fysisk liv på Jorden nødvendigvis giver.

Forskellige religioner har beskrevet dette ”sted” som Himlen eller Paradiset, og vise og profeter har forsøgt at forklare, hvad man oplever der. Du har nu muligheden for at genopleve tilstanden selv og få erfaringen på første hånd.

Dette sker gennem en speciel dyb hypnose kaldet Spirituel Regression, udviklet af Dr. Michael Newton, som har over 30 års erfaring med mere end 7.000 LML-klienter. (Du kan læse om dette i hans bøger ”Sjælerejser”, ”Sjæleskæbner” og ”Livet Mellem Livene”.)

På det bevidsthedsmæssige plan rækker erkendelserne i Spirituel Regression langt videre end i Tidligere Livs Regression. Dette skyldes, at du her når din sjæls erindringer via det, der bliver kaldt superbevidsthed eller metabevidsthed og derved får overblik over alle dine tidligere inkarnationer, der tit opleves som korte, men intense indlæringsprocesser i forhold til dit sjæle-selvs evige perspektiv.

Sjælens rejse og det åndelige hjem

Herfra er du i stand til at se din egen vækst som sjæl over enorme tidsperioder, hvor du har været inkarneret i mange kroppe og fået de karmiske erfaringer, der skulle til for at nå det udviklingsniveau, som du har i dit nuværende liv. Mønstrene for dine karmiske lektier bliver tydelige, og du bliver i stand til at forbinde denne indsigt med dit nu-livs udfordringer. De gamle spørgsmål som ”Hvem er jeg”, ”Hvor kommer jeg fra” og ”Hvor går jeg hen” kan her blive besvaret, fordi du i denne tilstand husker din virkelige identitet.

Hvad du kommer til at opleve

Du vil i en LML-session få direkte kontakt med din åndelige vejleder, på en måde der er endnu mere intens end i Tidligere livs Regression. Desuden vil du møde din sjælegruppe, som er væsener, du har været sammen med, siden du som sjæl blev skabt, og som du kender som de mennesker, der har betydet noget for dig, sædvanligvis enten fra din familie eller nære venner.

Mødet med De Vises Råd, Livets Bibliotek og Livs-valgs-området vil være nogle af de oplevelser, du kan få undervejs. Du vil også kunne finde ud af, hvad dine eventuelle specialiseringer, undervisning og øvrige rekreative aktiviteter som sjæl indeholder. Under alle omstændigheder kan du se frem til en gennemgribende ”øjenåbner”, der kan medføre radikale ændringer i din livskvalitet og udvikling.

Det praktiske

For at få en LML-regression skal du ideelt være over 30 år (eller tæt på), have prøvet regression til et tidligere liv, være psykisk rask, og ikke være påvirket af bevidsthedsændrende stoffer.

Når du kommer, skal du medbringe en liste over 7-10 vigtige personer i dit liv inklusive en kort beskrivelse af deres karaktertræk. Derudover en liste med spørgsmål, du ønsker at få besvaret i den åndelige verden.

Da sessionen kan vare i op til 4 timer (og nogle gange mere) vil jeg anbefale dig at sætte hele dagen af til oplevelsen, så du har tid til at lade indtrykkene blive integreret.

Din oplevelse vil blive optaget på en lydfil som jeg sender til dig, så du har mulighed for at høre den når du kommer hjem.

Regression foregår både på afdelingen i København og på Falster.