Effektiv slankning med hypnose vægttab

Vægttab med hypnose kan være særdeles effektivt hvis du følger nogle enkle råd og bevidstgør de ubevidste vaner der gør at du spiser usundt.

Vi har alle sammen forskellige spisevaner. Nogle er gode og andre er dårlige, og vaner er kontrolleret af det ubevidste sind.  Hypnoseterapi arbejder med det ubevidste sind, så vi kan forandre uønskede spisevaner til sunde spisevaner.

Ligesom vaner kan bidrage til kropsbilledet, kan også følelsesmæssige faktorer gøre det. Begge dele bliver der taget vare om i hypnoseterapien, så du naturligt og uden kamp vil kunne opnå din ønskede vægt.

Vægttab vist ved store bukser på tynd kvinde

Hvad gør hypnosen for dit vægttab?

En session indeholder ingen samtale om en struktureret diæt. Mange slankekure har normalt ingen effekt på lang sigt.Hvis du begynder at sulte dig selv, vil din krop begynde at holde på fedtreserverne som en beskyttelsesmekanisme mod knappe ressourcer.

Vægttab med hypnose bruger det ubevidste sind til at harmonisere dine spisevaner og behandle de emotionelle problemer der kunne være årsagen til overspisningen. Herefter vil du bedre kunne fokusere på at spise bevidst. Det vil sige at du begynder at udvikle evnen til at være opmærksom på hvad din krop fortæller dig: Om du virkelig er sulten – om du er ved at være mæt – og om kroppen har brug for det du spiser.

Du vil kunne mærke en forandring i dine spisevaner og behov allerede efter den første session. Det vil dog være gavnligt at følge op på behandlingen med nogle ugers mellemrum. For at fastholde den forandring du har sat igang medfølger også en hypnose lydfil, som jeg anbefaler at du lytter til de første uger efter den første session.

Behandlingen foregår i København og på Falster.

vægttab i symbol med kvinde der kan vælge sund mad

Overhold vægttabet med disse anbefalinger

Der er nogle enkle anbefalinger man skal følge for at genoprette og vedligeholde en sund spiseadfærd:

  • Spis det du kan lide at spise i moderate mængder.
  • Spis inden du bliver meget sulten.
  • Vær fokuseret på at nyde maden når du spiser.
  • Vær opmærksom på din krop når du spiser.
  • Stop med at spise inden du bliver helt mæt.

Mange mennesker spiser ubevidst. Det er en adfærd som hypnoseterapi kan tage hånd om ved at komme med forslag til det ubevidste sind om at følge de ovennævnte anbefalinger. Du skal vide at hypnoseterapien ikke er en mirakelkur – det er en hjælp til at gøre vægttabet lettere for dig. Derfor er det vigtigt at du er motiveret og indstillet på selv at gøre en indsats for at opnå dit mål. Det betyder blandt andet at du laver de øvelser du får og lytter til den hypnose-lydfil jeg laver til dig.