Hypnose & søvnløshed

Hver femte dansker oplever forbigående søvnløshed, men for 10 % af befolkningen er tilstanden blevet kronisk. Hvis du oplever at du har svært ved at falde i søvn, vågner midt på natten eller tidlig morgen og har problemer med at falde i søvn igen, eller har du en dårlig søvnkvalitet og vågner ofte op om natten, lider du af søvnløshed. Det er et ganske almindeligt problem som mange forsøger at løse med sovepiller, eller lider i stilhed med dårlig livskvalitet til følge.

Søvnløshed - mand tæller får og kan ikke sove

De mest almindelige årsager er stress, bekymringer, nervøsitet og depression. Mange med søvnproblemer oplever også at de drømmer så meget og med så ubehagelige drømme at de ubevidst vågner inden REM-drømmesøvnen kommer.

Hvis problemet bliver kronisk vil der også tit indfinde sig en nervøsitet for ikke at kunne falde i søvn. En nervøsitet som kun forstærker problemet.

Hypnose er en gennemprøvet og effektiv metode til behandling af søvnløshed. Hypnosen giver adgang til det ubevidste sind, hvor årsagen til problemet afdækkes og forløses og nye søvnstrategier installeres.

Behandlingen foregår i København og på Falster.