Rygestop hypnose – Effektiv behandling

Vejen til effektiv rygestop ligger ofte i hypnose.

Rygning er, ligesom så mange andre uhensigtsmæssige vaner, et ubevidst mønster. Da vanen startede havde den et positivt formål. Det kunne være fællesskab med andre rygere, nysgerrighed,spænding eller oprør mod autoriteter.

I starten oplever stort set alle rygere ubehag ved røgen, men fortsætter så alligevel af forskellige årsager. Det bagvedliggende ubevidste mønster kan dække over behovet for ”en belønning”. Det kunne fx være et afbræk fra en rutine, afslapning, psykologisk trøst, hygge eller samvær med andre rygere. I hypnose tager vi fat i årsagerne til at rygningen begyndte. Her lader vi det ubevidste sind vide, at der nu er andre mere hensigtsmæssige formål der er vigtigere. Disse er typisk bedre helbred, bedre lugte- og smagssans, flere penge til rådighed, større frihed eller mere uafhængighed, lettere sociale relationer og frihed for rygetrang på steder, hvor man ikke må ryge, for eksempel på arbejdspladser og i offentlige bygninger.

Rygestop via slukket cigaret i jorden

Rygestop hypnose gør det på den lette måde

Rygestop med hypnose er en let måde, du kan stoppe rygetrangen på. Vel at mærke uden at du mærker abstinenser og afsavn. Ved de fleste andre rygestopmetoder er der som regel oplevelsen af, at man opgiver noget og skal kæmpe mod rygetrangen. Mange undersøgelser viser også, at rygestop hypnose er den mest effektive måde at blive røgfri på, dog skal du selv ønske det.

I hypnosen fjerner vi trangen eller lysten til at ryge, så der vil ikke være brug for hverken nikotintyggegummi eller plastre. Rygetrangen vil heller ikke blive erstattet af en anden trang, som for eksempel trangen til at spise mere, eller spise mere usundt end du er vant til. Det er som sagt fordi vi i hypnosen tager fat i årsagen til rygningen og de eventuelle forhindringer i forhold til et rygestop, du måtte have. Du vil altså ikke tage på i vægt med hypnose- rygestop. Du vil beholde din nuværende vægt og i tilgift få et bedre helbred med en forøget følelse af lethed og velvære.

nej til cigaretter som symbolMotivation og chancen for succes

Motivation er en vigtig del af din beslutning og helt nødvendig for et virkningsfuldt rygestop. Du skal med andre ord selv ville det. Det bliver sjældent en succes, hvis du vil stoppe din rygning, fordi andre har bedt dig om at holde op.

Omkring 90 % af de klienter, som jeg har fået tilbagemelding fra, har nok i én session af en varighed på 1½ til 2 timer. For at sikre succes får du nogle enkle praktiske råd, visualiserings- og åndedrætsøvelser og en hypnose-lydfil som jeg laver til dig.

Behandlingen foregår i København og på Falster.

Garanti for rygestop med hypnose

For nogle få mennesker (ca. 10%) lykkes det ikke at stoppe med at ryge efter én session. Det skyldes som oftest, at de har ubevidst modstand mod hypnosen og dermed ikke er så modtagelige for den forandring, der skal til. Der kan også være nogle følelsesmæssige problemer, som blokerer for en aktiv gennemførelse af beslutningen. Jeg giver garanti for effekten ved at tilbyde ekstra sessioner uden beregning til dem, som ikke lykkes med rygestoppet inden for en måned selv om de aktivt har brugt øvelser og praktiske råd. Her finder vi frem til de yderligere forhindringer der er imod rygestoppet og tager fat i dem sammen, så du kan nå dit mål. Dette er altså professionel rygestop hypnose, som tager udgangspunkt i dine problemer. Jeg tager altså fat i, hvad der eventuelt blokere dit rygestop.