Hypnose & jalousi

Jalousi kan typisk vise sig når du er bange for at miste det du allerede har. Ofte et menneske eller den kærlighed der er knyttet til denne person. For eksempel kan en ægtefælle blive jaloux hvis den anden giver tid og opmærksomhed til andre. Det kan være personer på arbejdet, eller i familien (både søskende, forældre og børn).Det kan også være en ven, hunden eller en fritidsinteresse.  Jalousi i et forhold kan være yderst ødelæggende. Den kan medføre at du mister netop det du ønsker at beholde.

2 brændende stearinlys viser jalousi

Når jalousien trænger sig på, opstår der ofte et ønske om at kontrollere den anden, og mistænksomhed kan dukke op ved enhver lejlighed. Dette skaber afhængighed – en afhængighed hvor din egen lykke er betinget af den andens adfærd. Den underliggende følelse er her magtesløshed, fordi du dybest set godt ved at du ikke kan gennemtvinge kærlighed.

Hvis jalousien får frit løb, kan den udtrykke sig i både vrede, vold og overvågning. Dette kan igen medføre at den anden der står for skud flygter langt væk.

grønt øje som symbol på misundelse og jalousi

I sig selv er vreden et positivt emotionelt skridt væk fra magtesløsheden, som er en endnu værre følelse. Magtesløsheden vil dog komme igen så snart vreden er blevet udtrykt. Dette sker fordi der ikke bliver taget hånd om den grundlæggende følelse: Nemlig manglende selvværd.

Det er her hypnoseterapi kommer ind i billedet: Gennem hypnose kan vi sammen finde årsagen til det manglende selvværd, som ofte bunder i svigt på den ene eller anden måde. Når dette er blevet forløst, vil du kunne få adgang til din indre kerne af kærlighed, som du så kan rette mod dig selv. Hypnoseterapi hjælper dig med at tage magten tilbage til dig selv og få kontrollen over dit eget liv tilbage.

Behandlingen foregår i København og på Falster.