Impotens

Kæmper du med impotens? Hvis svaret er ja, behøver du ikke længere at bekymre dig. Hypnose kunne sandsynligvis være løsningen for dig.

Hypnose er en yderst effektiv metode til at genvinde din seksuelle potens. Grunden hertil er at problemet oftest er emotionelt.

Måske spørger du dig selv om:

  • Det er et fysisk problem,
  • Det hele foregår i hovedet,
  • Du skulle få en recept hos lægen.

Én ting er sikker: Ikke at være i stand til at få og vedligeholde en erektion kan have en ødelæggende effekt på dit sexliv og din generelle følelse af velvære. Dette kan ikke kun ødelægge din selvtillid, men det kan også medføre usikkerhed hos din partner. Disse ingredienser er absolut ikke de bedste for et lykkeligt forhold.

De fleste sexologer er enige om at årsagen til impotens oftest er emotionel.
Den mest almindelige fysiske årsag til impotens er manglende blodgennemstrømning på grund af indsnævring af blodkarrene. Mere sjældent er årsagen neurologisk eller hormonel. Hvis du er bekymret for, at dit problem er fysisk, bør du kontakte din læge.

Hvordan afgør du om impotensen skyldes noget emotionelt?

En praktisk måde at afgøre, om problemet er følelsesmæssigt (og derfor kan behandles uden medicin), er at besvare følgende spørgsmål:

  • Får du erektion, når du onanerer?
  • Får du erektion, mens du sover?
  • Får du erektion med én elsker og ikke en anden?
  • Får du erektion før du trænger ind?

Hvis du svarede ja til NOGEN af disse spørgsmål, så er problemet højst sandsynligt følelsesmæssigt og ikke fysisk.

De tre mest almindelige årsager til impotens er stress, utilfredshed med din partner og præstationsangst. Det meste af tiden er det en kombination af disse faktorer, da manglende evne til at præstere kan være stressende og dårligt for jeres forhold. Når du fokuserer på at præstere, kan dette starte tvangstankemønstre: Jo mere du bekymrer dig om din manglende evne til at præstere, jo mere sandsynligt er det at du ikke vil være i stand til det og så køre den onde cirkel.

Du behøver ikke bekymre dig mere. Med hypnoseterapi kan den onde cirkel brydes, så du kan blive en bedre og mere potent elsker til gavn for dig og den du elsker.