Hypnodating

Hypnodating : Har du problemer med at finde kærligheden? Du er ikke alene! Masser af mennesker oplever at det er svært at møde en potentiel kæreste på en date. Måske har du tænkt over at gå på en date, men bare tanken om det forestående møde gør dig så nervøs, så det aldrig bliver til noget. Eller måske har du prøvet det og det blev virkelig akavet. Du blev nervøs, fik ondt i maven, rystede på hænderne og havde svært ved at få sagt det, du gerne ville. Det kan også være, der blev pinlig tavshed og du fik allermest lyst til at flygte.

Dating er en kæmpestor udfordring for mange, men heldigvis kan der gøres noget ved det. Hypnose er en god hjælp til at finde dine indre ressourcer frem. Hypnose styrker din selvtillid, indre styrke og din evne til at formulere dig flydende og med overbevisning.

I hypnosen fører jeg dig trygt og roligt tilbage til tidligere begivenheder. Måske har du fået at vide at du ikke var god nok eller smuk nok. Måske er du blevet mobbet eller irettesat af dine forældre. Det kan også være, at du har været forelsket i en som afviste dig; eller du har tænkt negative tanker om dig selv, som efterhånden er blevet til en overbevisning. Uanset hvad årsagen er, vil din selvtillid og dit selvværd have fået et knæk, fordi du har fået noget at vide som var usandt og som du troede på.

I hypnosen adskiller vi den negative følelse fra begivenheden og tilfører den nye positive ressourcer som selvtillid, selvværd, indre styrke og ro. Dating vil herefter være noget, som du kan se frem til. Mødet med et nyt menneske, som måske kan blive kærligheden i dit liv, vil i stedet blive spændende, livgivende og let.

Behandlingen foregår i København og på Falster.