Hypnodating

Har du problemer med at finde kærligheden? Du er ikke alene! Masser af mennesker oplever at det er svært at møde en potentiel kæreste på en date. Måske har du tænkt over at gå på en date, men alene tanken om det forestående møde gør at du bliver så nervøs at det aldrig bliver til noget. Eller måske har du prøvet det og oplever at du bliver så nervøs at du får ondt i maven, ryster og har svært ved at få sagt det du gerne vil. Det kan også være at du oplever pinlig tavshed og har allermest lyst til at flygte væk.

Dating er en kæmpestor udfordring for mange men heldigvis kan der gøres noget ved det. Hypnose har vist sig at være en særdeles god metode til at finde de indre ressourcer frem. Den vil styrke din selvtillid, indre styrke og evnen til at formulere dig flydende og med overbevisning.

Behandlingen foregår ved at du i hypnose bliver ført tilbage til tidligere begivenheder. Det kunne være at du har fået at vide at du ikke var god nok eller smuk nok. Det kan være at du er blevet mobbet eller er blevet irettesat af dine forældre. Det kan også være at du har været forelsket i en som afviste dig. Uanset hvad årsagen er vil din selvtillid og dit selvværd have fået et knæk ved at du har fået noget at vide som var usandt og som du troede på; eller tænkt en negativ tanke om dig selv som efterhånden er blevet til en overbevisning.

I hypnosen adskiller vi den negative følelse fra begivenheden og tilfører den nye positive ressourcer som selvtillid, selvværd, indre styrke og ro. Dating vil herefter være noget du kan se frem til. Mødet med et nyt menneske, som måske kan blive kærligheden i dit liv, vil istedet blive spændende, livgivende og let.