Hypnose København: Jeg arbejder med hypnose både på Falster og i København. Når jeg er i København foregår hypnose terapien på Holistisk Institut i smukke og rolige omgivelser på Frederiksberg. Jeg indgår her i et team af terapeuter hvor vi udfra et holistisk menneskesyn behandler “det hele menneske”.

Som hypnotisør på centret i København arbejder jeg primært med rygestopvægttabselvtillid og selvværdangststressdepression og fobier.

Der er gratis parkering i to timer både på Marielystvej og de tilstødende gader.

Adressen for hypnoseklinikken i København

Holistisk Institut

Marielystvej 1, st
2000 Frederiksberg

 

Skab en positiv forandring med Staune Hypnose København

Jeg kan hjælpe dig med at få adgang til dine indre ressourcer, så du kan bruge dem til at skabe den forandring i dit liv som du ønsker.

En af de mest brugte definitioner siger, at hypnose er ”en ændret bevidsthedstilstand – ligesom dagdrømme – hvor opmærksomheden er vendt indad med forhøjet modtagelighed for forslag.”

I hypnose-tilstanden er det muligt at forbigå den del af vores sind som fastlåser vores opfattelse af verden og os selv på en bestemt måde. Herved bliver det lettere at modtage og acceptere forslag til at bryde en skadelig eller uhensigtsmæssig vane eller adfærd.

Få styr på dine ubevidste tanker ved hypnose i København

Med Hypnose i København sigter jeg altså efter at arbejde direkte med det underbevidste og ubevidste, så jeg kan påvirke følelser, trang, tanker og adfærd.

Hypnose er et utrolig effektiv værktøj til at gøre dig bevidst om dine ubevidste handlinger – På denne måde kan trangen til mange ting fjernes, så du kan få et bedre liv.

Udpluk af udtalelser omkring Staune Hypnose København

“Jeg oplever absolut en god effekt, af hypnosen hos dig.

At få så direkte hjælp til, at erindre specifikke episoder fra min opvækst, samtidig med, at jeg kan udtrykke mine følelser i dem og får healing fra mine guider, er en stor hjælp til, at få løst op for de indre knuder. 

Dette bevirker, at jeg bedre kan gå gennem gemt smerte, tilgive og dermed frigøre energi i mig til, at leve her og nu med større kærlighed til mig selv og andre og større åbenhed og kontakt til universet.

Efter hypnosen omkring selvværd, sammen med brugen af lydfiler og visualiseringsøvelserne, har jeg oplevet en markant styrkelse af min væren i verden, og en lettere tilgang til mig selv.

Rygestops hypnosen havde en fantastisk effekt, som helt fjernede min trang til nikotin.

Og som med alt andet, kræver det, at jeg har en indre beslutning og vilje til, at gennemføre det.

Du har en virkelig god stemmeføring, skaber en rolig og tryg atmosfære i gode rammer og jeg føler mig i den grad mødt, som den jeg er.”

Susan – ★★★★★

“Hejsa jeg blev røgfri men først dagen jeg skulle opereres, og har ikke røget siden ved hjælp af den cd jeg downloadede fra dig når lysten til en cigaret kommer lytter jeg til den og lysten forsvinder lidt mere for hver gang jeg lytter. Den hjælper når jeg føler mig fristet, så jeg ikke lader mig friste.

Lena – ★★★★★

“Endelig kan jeg sove godt om natten, og det uden bekymring og angst. Det er ligesom at have fået mit liv tilbage. Jeg kan virkelig anbefale Claus Staune, uanset hvad du vil have hjælp med.”                                               

Isabella – ★★★★★ 

                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Jeg syntes det var været en spændende og virkelig brugbar oplevelse.

Allerede fra første gang kunne jeg mærke en stor forskel på min måde at tænke på. 

Jeg har slet ikke de problemer som jeg normalt ville have, med at sove, tænke for meget over alt ting, og at blive stresset. 

Det har givet mig balance så jeg bedre kan håndtere ting. 

Så alt i alt har det været en super oplevelse. 

Mikkel – ★★★★★

Jeg har været i hypnose hos Claus en del gange og anbefaler ham glad og gerne til alle, der kunne have glæde af sessioner hos en hypnotisør.

Det, der i min oplevelse gør Claus til en ener, er, at han i den grad kan bevæge sig på mange niveauer på en yderst troværdig måde. Det både i samtalen før og efter, samt under selve hypnosen. De gange jeg har været der, har jeg haft en at spille bold med. En som er i stand til både at kaste langt og højt nok til, at jeg går derfra med følelsen af, at det bestemt var tiden og pengene værd.

Jeg har brugt muligheden sammen med Claus til at udforske og udvikle min oplevelse og min forståelse set i et større perspektiv. Der har været sessioner omkring liv mellem livene, regression eller rettere genskabelse af en dyb sjælelig hukommelse som igen er blevet aktiveret.

Jeg har igennem mange år haft meditative meget dybe oplevelser, og jeg ved godt hvornår det er mit sind, der prøver at digte smarte historier, og hvornår jeg oplever noget dybt, ægte og vedvarende. Oplevelser, som vedbliver med at stå i min bevidsthed, som var de lige oplevet. Sådanne oplevelser er jeg gået derfra med. Det ændre perceptionen, og det skaber endnu større indre ro og tryghed, fordi der bliver skabt adgang til en viden, som før mere var en tro om…

Jeg har veninder, der har haft sessioner med Claus og uanset emne, så føler alle sig hørt, set og hjulpet. Det er en kunst, og den mestre han.”

Mette – ★★★★★