Hypnose København: Jeg arbejder med hypnose både på Falster og i København. Når jeg er i København foregår hypnose terapien på Holistisk Institut i smukke og rolige omgivelser på Frederiksberg. Jeg indgår her i et team af terapeuter hvor vi udfra et holistisk menneskesyn behandler “det hele menneske”.

Som hypnotisør på centret i København arbejder jeg primært med rygestopvægttabselvtillid og selvværdangststressdepression og fobier.

Der er gratis parkering i to timer både på Marielystvej og de tilstødende gader.

Adressen for hypnoseklinikken i København

Holistisk Institut

Marielystvej 1, st
2000 Frederiksberg

 

Skab en positiv forandring med Staune Hypnose København

Jeg kan hjælpe dig med at få adgang til dine indre ressourcer, så du kan bruge dem til at skabe den forandring i dit liv som du ønsker.

En af de mest brugte definitioner siger, at hypnose er ”en ændret bevidsthedstilstand – ligesom dagdrømme – hvor opmærksomheden er vendt indad med forhøjet modtagelighed for forslag.”

I hypnose-tilstanden er det muligt at forbigå den del af vores sind som fastlåser vores opfattelse af verden og os selv på en bestemt måde. Herved bliver det lettere at modtage og acceptere forslag til at bryde en skadelig eller uhensigtsmæssig vane eller adfærd.

Få styr på dine ubevidste tanker ved hypnose i København

Med Hypnose København sigter jeg altså efter at arbejde direkte med det underbevidste og ubevidste, så jeg kan påvirke følelser, trang, tanker og adfærd.

Hypnose er et utrolig effektiv værktøj til at gøre dig bevidst om dine ubevidste handlinger – På denne måde kan trangen til mange ting fjernes, så du kan få et bedre liv.

Udpluk af udtalelser omkring Staune Hypnose København