Min klinik i Horbelev ligger centralt på Falster, på en lukket vej og i yderst rolige omgivelser kun omgivet af fuglesang. Som hypnotisør dækker jeg hele Lolland Falster og det sydlige Sjælland. Med offentlig transport er der en lille gåtur på 7 minutter for at nå Lærkevej 4. Selve klinikken er både rummelig og lys.
Jeg kan gennem hypnoseterapi hjælpe dig med at få adgang til de ressourcer der kan skabe en positiv forandring i dit liv.

Adressen for hypnose på Falster

Lærkevej 4
4871 Horbelev

Lærkevej 4 - Hypnoseklinik på Lolland Falster

Udpluk af udtalelser omkring Staune Hypnose Falster

“Man kan sikkert let have en række overvejelser omkring, hvordan det er at arbejde med hypnose – særligt hvis man ikke har prøvet det før.

Det er derfor fantastisk at møde et menneske som Claus Staune, der har præcis den kombination af faglig dybde, ro, varme og menneskelighed – der skal til, for at man er helt tryg ved, at blive guidet på opdagelse i de mere komplekse sider af sig selv…

Jeg kan kun give Claus min varmeste anbefaling.”

Erik – ★★★★★

“Trygt og professionelt. Vi bearbejdede barndomshændelser, og det har ændret min tilgang til nuet og mig selv positivt.Jeg kan varmt anbefale Claus Staune.

Tina – ★★★★★

“Min datter havde svært ved falde i søvn. Efter 1 hypnose hos Claus faldte hun i søvn på et kvarter. Rigtig god oplevelse.

Sanne – ★★★★★

“Professionel, nærværende og omsorgsfuld – det er hvad Claus var i mødet med mig. Følte mig set og i virkelig gode hænder. Har tilmed fået en række redskaber med hjem, som jeg bruger i hverdagen. Tak for dem Claus! Og så har jeg det bedre! Alt i alt en succes at gå til Staune Hypnose.

Ida – ★★★★★

“Jeg kontaktede Claus, da jeg ville have behandling for rygestop. Men da vi mødtes og talte sammen, vidste det sig hurtigt at dét jeg havde behov for var en positivitets hypnose. Det var en fantastisk oplevelse. Jeg havde én gang før prøvet hypnose, hvor jeg ikke følte mig i trance. Men denne gang var jeg virkelig i trance. Jeg tog imod hvad Claus gav mig og kunne efterfølgende ændre det, der skulle ændres for at komme ud af min ellers trist, modløshed og irritations periode! Efterfølgende modtog jeg en jeg positivitets hypnose fil, som jeg kunne lytte til derhjemme. Det gjorde forløbet fuldendt og hjalp mig til at komme ud af denne periode og være mere positiv. Den dag i dag, benytter jeg mig stadig af filen!

I løbet af mine behandlinger hos Claus, fik jeg også hjælp til at acceptere min Fars alt for tidlige død. I løbet af trancen, følte jeg rent faktisk at min Far var hos mig og så ham for mig. Claus var vores “talerør” og jeg førte rent faktisk en samtale med min Far og – vi grinede og han talte direkte til mig. Det var en meget rørende oplevelse, samtidig meget tydelig og på sin måde lettede det sorgen og følelsen af glæden over at ” det ikke slutter ved døden.  

Min rygestop hypnose havde stor effekt, jeg var forberedt og havde skrevet de negative bivirkninger ned. Claus nåede helt ind til fornuften og selve behandlingen var en oplevelse! Jeg var afklaret da jeg gik fra Claus- lettet, glad og med en utrolig vilje, som jeg ikke har oplevet før. Jeg fik dagen efter en fil med rygestop hypnose, som både støttede og gjorde at jeg kunne holde fast”

Tina – ★★★★★